Boxning,  Kost & Hälsa,  Okategoriserade

Mycket nytt!

Mycket nytt på senaste!

Som många vet så har jag börjat att träna en hel del i Örebro. Detta med anledning att jag har börjat att jobba med en ny tränare pga av att mitt skiftarbete inte passade min gamla tränares schema och det förstår jag till 100%. Han har anpassat sig efter mig och mina tider i flera år nu och det är jag sjukt tacksam för och han gjorde mirakel med mig och min utveckling som gick spikrakt uppåt. TACK!

Vi kollade runt lite efter olika alternativ men efter många tips och förslag så lutade det åt Kamran Kabinejad i Örebro så vi tog kontakt och åkte dit och provtränade. Allt kändes kanon redan från första början och jag kände att detta ger mig alla förutsättningar som jag behöver, bra tränare, bra sparring, bra miljö och lokal. Har jag dem bästa förutsättningarna så beror resten bara på mig själv och det är precis så jag vill ha det.

Han har själv varit en mycket framgångsrik boxare både som proffs och amatör, en sån som jag hörde talas om långt innan proffsboxning ens hade blivit tillåtet i Sverige igen. Han sadlade sedan om till tränare/promotor och kollar man på killarna och tjejerna som han har i sitt stall så ser man att han vet vad han gör. Passen med honom är verkligen blod, svett och tårar men det är de som behövs om man ska gå långt.

1523F6D8-E0A6-4494-93B9-BC446B05967B

 

Det är endast 55 dagar kvar till fight och det känns riktigt bra redan nu trots att jag har mindre tid över nu än jag hade innan. Upp kl 05.30 för att löpa en runda, jobba kl 07-16 (i 3 veckor till innan skiftet börjar) åker direkt från jobbet i vingåker till Örebro för att träna kl 17.00-19.30 sedan hem för att äta, fixa lite inför morgondagen sedan sova. Alla dagar ser inte ut så men väldigt många, Det är otroligt krävande och är det värt det? JA! det är absolut värt det! Vill inte sitta sen och fundera över hur långt jag hade kunnat komma. Har redan skrivit in mig i historieböckerna men vill inte sluta där. Och skulle det inte gå så långt som jag tror och hoppas på så har jag iaf försökt och det är mer än vad dem flesta kan säga.

Man måste verkligen leva idrott och tänka på allt man gör. Äta rätt, träna rätt, vila ordentligt, ta hand om kroppen dvs, massage, sjukgymnaster, kiropraktorer osv. Det är inte lätt att få tiden att räcka till men det går om man bara vill!